🔴 درمان قطعی به منظور برطرف کردن کم بودن مو در بالای لب را کاشت سبیل میگویند. پیازهای موی لازم برای کاشت سبیل نظیر دیگر عملهای کاشت، از پشت سر گرفته میشود؛ به صورتی که نوار باریک پر مویی از پوست سر را تفکیک کرده و بعد پیازهای موهای موجود جداگانه برداشت خواهند شد و آنها را در ناحیههای کم مو در صورت پیوند میدهند.
🔴 موهای سبیل کاشته شده، خصوصیات سابقشان را دارند و این بار در محل مورد نظر که ریش یا سبیل است به رشد خود ادامه میدهند. برای این کار موهای سبیل بایست به طور مرتب اصلاح شوند. اگر پیاز موهای کاشته شده با فاصله خیلی اندکی از هم باشند، به خوبی تغذیه نمیکنند. به همین خاطر، تراکم موهای پیوندی در فرایند کاشت سبیل بایست مراعات گردد. بعد از اجرای یک مرتبه کاشت و رشد سبیل (بعد از ۴ تا ۶ ماه) میتوان دوباره شروع به کاشت موی سبیل در ناحیههای کم مو کرد. جوشها، جای زخمهای جراحی، رد سوختگی و هر نوع عاملی که باعث کم شدن موهای سبیل شده را میتوان با استفاده از عمل کاشت سبیل ترمیم نمود.
🔴 کسانی که دارای صورت بیمو هستند میتوانند با کاشت سبیل این مشکل را برطرف کنند. در عمل کاشت سبیل تنها میتوان از روش FUE بهره گرفت؛ به این دلیل که بر اساس تجربههای موجود، نتیجههای به دست آمده از شیوه FUT راضی کننده نبوده است. پیاز موها توسط دستگاههای ۰.۶ تا ۰.۷ میلی متری و بدون منبع نیروی مکانیکی برداشت میگردند و بایست به صورت یکجا در ناحیه مربوطه بدون برش دادن پوست آنها، پیوند زده شوند. این فرایند باید به صورت دقیق و با حساسیت بسیار بالا انجام شود؛ چرا که در غیر این صورت احتمال دارد پیاز خراب شود.
🔴 با کمک تیغهای خیلی ظریف میتوان از پدید آمدن زخم در محل برداشت یا کاشت سبیل پیشگیری کرد. محدودیت کاشت سبیل و تعداد کاشته شده، به وسیله خود فرد معین می گردد. در شخصی که بدون سبیل است، کاشت هزار پیاز در آن قسمت میتواند چهرهی بدون موی او را عوض کند، اما اگر به سبیل زیادتری احتیاج باشد، میتوان شمار مرتبههای کاشت را بیشتر کرد.
🔴 در مواردی که پیوند سبیل یا ریش با استفاده از شیوه FUE اجرا میگردد، چه پرموتر و چه کمموتر، ظاهر آن به اندازه ای نرمال میشود که پیرایشگر نیز قادر به تشخیص موهای کاشته شده نیست. طی فرایند کاشت و پیوند سبیل به روش FUE، مقدار لازم پیازهای مو را خارج میکنند و در ناحیه مدنظر با توجه به انحنای نرمال رشد موها میکارند.